Новости

Македонија

Снежни навеви на патот Маврово-Галичник

Снежни навеви има на патниот правец Маврово-Галичник. Екипи на ЈП Македонија пат работат на расчистување н целосно оспособување за сообраќај на овој патен правец.

Работите, како што најавуваат, ќе потраат во следните два до три дена до целосно расчистување.

МИА

GOLD
To Top