Новости

Македонија

Татко очајно моли за помош: Син му бил во автобусот, а сега го нема никаде

Татко веќе повеќе од 15 часа е во потрага по својот син Седат Реџепи, кој вчера бил во автобусот кој што излета од патот и се преврте, пренесе ТВ21.

Таткото на Седат  бил во сите болници, меѓутоа не може да го најде својот син и моли за помош за некаква информација.

Тој вели дека син му не е на имињата меѓу загинатите, но во ниту една болница не може да го пронајде и нема информација што се случува со него.
едат се враќал од работа со автобусот кој околу 16 часот се преврте на автопатот Скопје – Тетово.

Извор: Телевизија 21

GOLD
To Top