Новости

Македонија

Телефонски броеви на кои треба да се јават граѓаните со симптоми на корона вирус

Министерот за здравство Венко Филипче објави телефонски броеви на кои граѓаните треба да се јават доколку имаат симптоми на корона вирусот.

-Потсетуваме дека за контакт по пристигнување во територијата на Република Северна Македонија и при сомнителни симптоми налик корона вирусот патниците да се пријават на броевите за контакт кои се поделени во региони:

Евротип
Евротип
To Top