Новости

Македонија

Утре неработен ден – еве кога е следниот празник

Министерството за труд и социјална политика, соопштува дека согласно со Законот за празниците, 24 мај, среда, „Свети Кирил и Методиј“, Денот на сесловенските просветители е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Министерството за труд и социјална политика на граѓаните на Република Македонија им го честита празникот.

Следниот празник е на Духовден 2 јуни.

GOLD
To Top