Новости

Македонија

Уште само неколку земји ќе гласаат: Тамара на ВРВОТ од табелата!!

Нашата претставничка Тамара Тодевска во моментов на половина гласање е на врвот од табелата.

Со освоени 135 поени Тамара ги остави зад себе ги остави Шведска и Азербејџан.

Остануваат да гласаат уште 20 земји…

GOLD
To Top