Новости

Македонија

ФОТО: Бетмен и Спајдермен ги посетија пациентите на Детска клиника во Скопје

Тимот за спасување на планина, како дел од Тимот за одговор при катастрофи на Црвениот Крст на град Скопје, вчера на Клиниката за детски болести во Скопје, организира показна вежба како атракција за сите хоспитализирани деца и случајно затекнати граѓани.

Членовите на тимот беа маскирани во костими на омилените Супер херои од цртаните филмови, и спуштајќи се по јаже им делеа подароци на децата.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Извор: република

GOLD
To Top