Новости

Македонија

Фејсбук ги потсетува корисниците: Денес е ден за гласање во Република Северна Македонија

Граѓаните на Република Северна Македонија денеска го бираат првиот претседател по промената на името на државата.

Тоа го знае и социјалната мрежа Фејсбук која веднаш откако ќе влезете во вашиот профил ќе ве потсети дека денеска е ден за гласање во РСМ.

Фејсбук на корисниците од земјава им дава опција да добиваат информации како се одвива гласањето , со кликнување на објавата таа ве носи директно на страницата на Државната изборна комисија пренесува фактор.

GOLD
To Top