Новости

Македонија

Апел за помош – да му помогнеме на двегодишниот Јаков кој треба да прими хемотерапија во Турција!

Да помогнеме на семејството на 2-годишнниот Јаков од Кочани за кој се собираат пари за хемотерапија во Турција. Потребни се 100.000 евра. Средствата кои досега се собрани не се блиску до таа цел. Наши хумани битолчани од Австралија веќе се вклучија со донации, а организатор е Џим Ристевски кој што на сите веќе ни е познат по својата хуманост. Да му помогнеме да се соберат средствата!

За  донирање кликнете на линкот:

https://www.gofundme.com/f/2yo-jacob-13cm-tumor-has-come-back-kidney-lost?member=12658171&sharetype=teams&utm_campaign=p_na+share-sheet&utm_medium=copy_link&utm_source=customer

СН Брокер
To Top