Новости

Македонија

Апел за помош за Гоце Талевски

Семејството на Гоце Талевски упатува апел за помош заради како што велат компликации од Ковид и морал да биде пренесен во приватна болница.
Додаваат дека трошоците за лекување се енормно високи и потребна им е финасиска помош.

Ова е трансакциска сметка за донации:
Стопанска банка А.Д. Скопје

200002956069075
На име Љупчо Талевски (брат).

Исто така апелираат сите кои сакаат да помогнат со поставување на кутии за донации во дуќани, јавни претпријатија и секаде каде има согласност, сите кои можат да пуштат барања за донации во претпријатијата во кои работат и сите кои можат на некој начин да помогнат да го контактираат семејството на Талевски.

Евротип
Евротип
To Top