Новости

Македонија

Астрономски календар: 181-иот ден во годината, до крајот остануваат уште 184 дена

Денеска е вторник, 5 јули 2022 година, 181-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат уште 184 дена.

Сонцето во Скопје изгреа во 5 часот и 3 минути, а ќе зајде во 20 часот и 12 минути.

Денов трае 15 часа и 9 минути.

Месечината, која е во фаза на млада Месечина, ќе изгрее во 10 часот и 56 минути, а ќе зајде во 23 часот и 56 минути.

Евротип
SNBROKER
To Top