Новости

Македонија

ВИДЕО : Чкембари го „осветлија“ Бигорски за 1000 години постоење

Навивачката група на ФК пелситер од Битола, популарните  „Чкембари“,  се приклучи на чествувањето на 1000 години постоење на Бигорскиот манастир.

„Чекмабри“  практично го „осветлија“ вековниот манастир, направија вистинско шоу.

https://www.facebook.com/100008470269615/videos/2494825060809812/

GOLD
To Top