Новости

Македонија

Владата ќе ја одржи 79-та седница

Владата на Република Македонија, денеска, 6.9.2022 година (вторник) ќе ја одржи 79-та редовна седница, на која согласно своите надлежности ќе разгледува повеќе точки од својата програма за работа и од интерес на граѓаните.

Евротип
SNBROKER
To Top