Новости

Македонија

ВО ЖИВО: Прес-конференција на премиерот Заев и министерот за финансии Бесими

Прес-конференција на претседателот на Владата на Република Северна Македонија Зоран Заев и министерот за финансии Фатмир Бесими за Буџетот за 2021 година.

Евротип
SNBROKER
To Top