Новости

Македонија

Во Купи На Рати ќе ги најдете сите потребни работи за уредување на Вашиот двор, балкон и градина

Пролетта е најпозитивниот и најпогодниот период од годината за уредување на градината, балконот, терасата, дворот и за негова припрема за релаксација и уживање.
Оваа пролет дозволете вашите желби да се остварат. Без ограничувања, до остварување на зацртаните цели за беспрекорно средена градина.


Веселите бои, деталите и свежото цвеќе се хит за престојната пролет исто како и секоја претходна.
Кај нас може да ги најдете сите алати, опрема за двор и градина на 12 РАТИ!
Заборавете на високите суми и ослободете се од грижите, купувајте на РАТИ тука https://kupinarati.mk/product-category/produkti/%d0%b0%d0%bb%d0%b0%d1%82%d0%b8/
https://kupinarati.mk/product-category/produkti/dvor-i-gradina/

GOLD
To Top