Новости

Македонија

Во петок времен прекин на сообраќај према Охрид, поради изведување градежни работи

Од АМСМ известуваат дека на ден 20.08.2021 (Петок) на патниот правец А2 Кичево – Охрид, на делницата Пресека – с. Врбјани, поради изведување градежни работи на пат (минирање) сообраќајот ќе биде во прекин помеѓу 11:30 ч. – 14:30 ч. во времетраење од 15 – 20 минути.

Евротип
SNBROKER
To Top