Новости

Македонија

Во прекин сообраќајот на патниот правец Градско – Прилеп

Поради сообраќајна незгода, од 09:40 часот во прекин е сообраќајот на патниот правец Градско – Прилеп помеѓу Росоман и Сирково.

Сообраќајот е во прекин во двата правци за сите видови на возила, соопшти АМСМ.

Евротип
SNBROKER
To Top