Новости

Македонија

Во Прилеп втор ден без новозаболени од Ковид-19

Во Прилеп денеска нема нови случаи на заболени од коронавирус, како ни новооздравени од оваа заразна болест.

Ова е втор ден откако не се регистрирани новозаболени во градот. Во моментов вкупно 46 се активни случаи, од кои 28 лица се наоѓаат на домашно лекување.

Во самоизолација се 72 лица. За време на продолжениот викенд, регистрирани се две нарушувања на полицискиот час.

GOLD
To Top