Новости

Македонија

Голема временска прогноза за Мај, еве што не очекува

Ни доаѓа месец мај, а со него и конечно повисоките пролетни температури и сонцето кое долго го очекувавме уште од месец март.

И додека ни доаѓа големо разочарување за 1 мај и споениот викенд, речиси за време на целиот месец ќе имаме малку дожд, малку облаци и малку сонце.

Сепак, највисоката температура според страната „Accuweather“ се очекува на крајот од месецот кога истата ќе изнесува максимални 28 степени.

Еве ја целата временска прогноза за месец мај:

Евротип
SNBROKER
To Top