Новости

Македонија

Денеска ќе бидат распишани локалните избори

Претседателот на Собранието на Република Северна Македонија, Талат Џафери, на 6 август 2021 година, во 17.00 часот, ќе го потпише Решението за распишување на избори за членови на Советите на општините и Советот на Градот Скопје и за градоначалници на општините и за градоначалник на Градот Скопје.

Евротип
Евротип
To Top