Новости

Македонија

Дојава за бомба на Железничката станица во Скопје – патниците и персоналот евакуирани

Дојава за бомба стигна во Железничката станица во Скопје.

Евакуирани се патниците, како и персоналот.

Наскоро повеќе информации…

Евротип
SNBROKER
To Top