Новости

Македонија

До крајот на април ќе имаме повеќе од 300 илјади вакцини, најави Заев

Премиерот Зоран Заев на денешната прес конференција, по новинарско прашање околу пристигнувањето на нови вакцини, истакна дека истите се очекуваат во текот на целиот месец април.

„Очекуваме во текот на целиот месец април да пристигнат вакцини, вкупно очекуваме да го завршиме месец април со повеќе од 300 илјади дози на вакцини“, порача Заев.

СН Брокер
To Top