Новости

Македонија

До 13 часот гласале 23,81 отсто од избирачите

Државната изборна комисија на својата трета прес-конференција наменета за предвремените парламентарни избори, информираше дека до 13 часот излезноста на предвремените парламентарни избори изнесува 23,81 отсто.

Во бројки, гласале вкупно 432.026 граѓани до 13 часот на 3368 гласачки места.

GOLD
To Top