Новости

Македонија

Започна вакцинацијата на припадниците на АРМ

Денес во арената „Борис Трајковски“, започна вакцинацијата на припадниците на АРМ, објави министерката за одбрана Радмила Шеќеринска.

Армијата е на листата на приоритетните групи. Според последните информации во Македонија заклучно со вчерашниот ден вакцинирани се околу 13.000 лица.

GOLD
To Top