Новости

Македонија

За излез од Македонија. подолго се чека на Богородица и Табановце

Интензитетот на сообраќај на патните правци надвор од градските средини е умерен.

На ГП Богородица и ГП Табановце задржувањето за влез и излез е од 30 до 45 мин со можност за зголемување во наредните часови.

На останатите гранични премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и излез од државата

СН Брокер
To Top