Новости

Македонија

Исчезнат Ислам Лумани од Ресен, доколку некој го видел да пријави

На социјалните мрежи се споделува апел за помош за момче од Ресен кое исчезнало деновиве и се бара.

„Во недела (21.03.2021) во 10 часот наутро е виден за последен пат Ислам Лумани, тој имаше облечено сини пантолони, црно палто и црни чевли. Се знае дека тој е тргнат да оди кон плажата во с. Крани, но постои можност да тој е отиден во се уште непознат правец. Денеска е четврти ден без него. Помогнете да го најдеме здрав и жив. Секоја информација од ваша страна е добредојдена“, пишува во објавата која се шири на Фејсбук.

Телефон за контакт:

+389 70743937

+389 71841758

+389 75848084

GOLD
To Top