Новости

Македонија

И денеска има чекање на граница

На ГП „Табановце“ се чека од 30 до 40 минути, а на ГП „Богородица“ околу 30 минути за влез и излез од државата. На останатите гранични премини, од македонска страна, нема подолги задржувања за влез и излез од државата, информира Автомотосојузот на Македонија во утринскиот извештај за состојбата на патиштата.

Евротип
SNBROKER
To Top