Новости

Македонија

Купи на Рати Ви посакува среќни Велигденски и Рамазански празници!

Престојните празници се вистинскиот момент за да воведете новитети во Вашите домаќинства со помош на некои од производите кои ги нуди Купи на Рати!

Изборот на производи е од повеќе категории: апарати за домаќинство, бела техника, греење и ладење, телевизори, двор и градина, мотори, телефони и уште многу други производи.

Целиот избор на производи може да го видите на нашата веб страна https://kupinarati.mk/.

Купи на Рати е првата Македонска компанија која овозможува онлајн плаќање на рати за најразличен вид на производи. Брз, лесен и еднставен начин за креирање на нарачка за која Ви е потребна само интернет конекција.

Пристапот на нашата веб страна може да биде од лаптоп, мобилен телефон или десктоп.

Без да го нарушите комфорот на Вашиот дом, само со неколку кликови, може да го нарачате производот којшто Ви е потребен и да го плаќате од 3 до 60 месечни рати во зависност од Вашите барања.

Со ваквиот вид на нарачка заштедувате време и финансии. Производот кој Ви е потребен, доколку го нарачате од нашата веб страна за Вашето домаќинство, го добивате со бесплатна достава и гаранција за самиот производот.

Покрај сите можности кои што ги нуди нашата компанија, како главен новитет е и можноста за купување на рати со 0% камата, 0% провизија и рок на отплата за 6 месеци!

Доколку се одлучите за купување на рати преку нашата веб страна,  нашиот тим е тука којшти ќе Ви помогни при изборот на производот и нарачката на истиот.

Следуваат уште многу нови производи и услуги за купивање на рати и секако многу новитети во нашата компанија!

Доколку сакате да дознаете повеќе информации јавете се на:
075 343 440 / 076 260 278

 

Евротип
SNBROKER
To Top