Новости

Македонија

Министерот Филипче денеска во 13:30 часот ќе одржи прес-конференција

Министерот за здравство Венко Филипче, денеска во 13:30 часот ќе одржи прес-конференција на која ќе ги соопшти новитетите во врска со коронавирусот во земјава.

Прес-конференцијата во живот проследете ја на следниот линк:

GOLD
To Top