Новости

Македонија

МНР: Македонските државјани да избегнуваат патувања во или транзит низ Израел

Министерството за надворешни работи, имајќи ја во предвид ескалацијата на безбедносната состојба во Израел, сугерира на македонските државјани да избегнуваат патувања во или транзит низ земјата.

За македонските државјани затекнати во Израел, за сите дополнителни информации или помош да се обратат до Амбасадата на  Македонија во Тел Авив на мобилен +972549096965 или некој од SOS броевите објавени на веб страната на Министерството.

GOLD
To Top