Новости

Македонија

На ГП Табановце се чека околу 30 минути, на Богородица околу 15 минути

Поради зголемена фреквенција на возила, времето на чекање на ГП Табановце за влез во земјава е околу 30 минути, а на ГП Богородица за излез околу 15 минути.

На другите гранични премини од македонска страна, од АМСМ додаваат дека нема подолги задржувања за влез и излез од државата.

Евротип
SNBROKER
To Top