Новости

Македонија

Обложување и со платежна картичка во Евротип!

Спортските обложувалници Евротип ја активираа долгоочекуваната опција за употреба на електронските картички на Visa и Mastercard за уплаќање на средства на корисничката сметка, со кои ќе можете да располагате веднаш!

Уплаќајки средства на Вашата корисничка сметка преку електронска картичка, нема да чекате за да бидат пренесени средствата, туку ќе можете веднаш да се обложувате.

Сега веќе не мора да одите во пошта или банка за уплата на средства за користење на онлајн обложувањето, туку тоа можете да го направите од својот компјутер, мобилен телефон или лаптоп.

Се што ви треба е Интернет конекција и ќе можете уживате обложувајќи се со најдобрите квоти и услови само во Евротип!

Бонусот на првиот депозит е 100%, а можете да добиете до 7.777 денари бонус на Вашата прва уплата.

За останатите детали поврзани со онлајн обложувањето можете да се информирате на https://blog.evrotip.mk/e-info/

GOLD
To Top