Новости

Македонија

Оваа година Вешта жена ќе се организира онлајн – еве како да гласате за масите

Минатогодишниот настан Републичка Вешта Жена 2020, поради настанатата ситуација со пандемијата беше прекината, но Вештите Жени никогаш не застануваат, велат од оваа организација. Оваа година ќе се организира онлајн и ќе гласи Вешта Жена 2020-21 година.

Бидејќи ќе се одржи онлајн, потребна е поддршка за гласањето кое ќе се одвива преку гласање со лајкови на сликите.
Гласањето е со Ваш лајк на фотографијата од Вашата омилена маса до 11 април недела до 00:00 часот.
Во понеделник 12 април ќе биде прогласена Вештата Жена 2020-21 БИТОЛА.

МАСА БРОЈ 1

МАСА БРОЈ 2

МАСА БРОЈ 3

Евротип
SNBROKER
To Top