Новости

Македонија

Овој петок неработен ден поради Духовден

Утрешниот петок нема да биде работен ден за православните верници. Се празнува Духовден па затоа е неработен ден.

Следен неработен ден кој ќе ни донесе продолжен викенд е 2 Август кога се слави денот на републиката.

После тоа следните неработни денови не очекуваат на 8 Септември па на 11 Октомври.

GOLD
To Top