Новости

Македонија

Од утре кафеаните ќе работат до 21 часот

Угостителските објекти од утре, ќе работат до 21 часот, одлучи владата.

Следната недела ке се анализира епидемиолошката состојба во земјава, по што е можно дополнително олабавување на мерките, односно би можело работното време на угостителските објекти да биде до 23 часот.

GOLD
To Top