Новости

Македонија

Од 31 мај македонците повторно ќе имаат директни летови до Малта со Визер

Македонија е една од 32 земји кон кои летово ќе има директни летови од Малта, стои во објавата на Меѓународниот аеродром во оваа земја.

Од распоредот се гледа дека повторно се враќаат летовите кои беа прекинати поради панд*мијата. Сепак, се напоменува дека во зависност од рестрикциите за патување ќе зависи и распоредот на летови и може да се промени.

Според распоредот Македонците од 31 мај ќе можат директно да летаат до Малта со авиокомпанијата „Визер“.

GOLD
To Top