Новости

Македонија

Општинските и меѓуопштинските превозници ќе го зголемат капацитетот на патници од 50% на 75%

На денешната седница на Владата е прифатена и согласноста на Комисијата за заразни болести на барањето на група општински и меѓуопштински превозници за зголемување на дозволениот број патници од 50% на 75% од вкупниот капацитет во превозните средства утврдени со закон за оваа намена.

GOLD
To Top