Новости

Македонија

Петти април неработен ден за граѓаните од католичка вероисповед

Понеделник, 5 април, втор ден Велигден ќе биде неработен ден за граѓаните од католичка вероисповед, соопшти Министерството за труд и социјална политика.

Овој ден е прогласен за неработен согласно Законот за празници на нашата држава.

GOLD
To Top