Новости

Македонија

Погоди или промаши, со ЕВРОТИП секако си добитен!

Се обложуваш, но често велиш „немам среќа“ или „промашив само еден натпревар“?

Спортските обложувалници ЕВРОТИП подготвија голема наградна игра!

Независно од тоа дали тикетот е добитен или не, со ЕВРОТИП секогаш си во игра за добивка!

Започнувајќи од овој петок (27.11), па се до крајот на годината, ЕВРОТИП во соработка со А1,  ЈК Травел и СН Осигурување ќе доделат богати награди за оние чии недобитни тикети за еден натпревар, имаат највисок погоден коефициент.

Тоа значи дека, доколку имате недобитен тикет на кој сте ги погодиле сите натпревари освен еден, а истиот е уплатен онлајн или со клуб картичка, тој тикет влегува во наградната игра.

Бројните награди, покрај ваучери за обложување, вклучуваат и мобилни телефони, ваучери за патување, како и вредносни ваучери од СН Осигурување.

Доколку промашите само еден натпревар на тикетот, ќе бидете во игра за Samsung Galaxy Note 20, но и ваучери за обложување во висина до 3.000 денари, како и ваучер за патување.

Не ги заборавивме ниту оние кои успешно типувале и веќе ја исплатиле својата добивка. Токму и добитните тикети кои имаат највисок погоден коефициент учествуваат!

Оние „посреќните” тикети влегуваат во наградната игра која вклучува добивки како вредносни ваучери, но и Samsung Galaxy S10.

Сега, повеќе од било кога, Вашите тикети уплатени во ЕВРОТИП вредат многу повеќе.

Не заборавајте, Вашите тикети уплатете ги онлајн или пак со клуб картичка, па на 31.12 можеби токму Вие ќе бидете „малерот“ кој ќе биде „добитен“!

За повеќе информации, посетете ја веб страната www.evrotip.mk или пак најблиската уплатна локација на спортските обложувалници ЕВРОТИП.

Комерцијална објава

GOLD
To Top