Новости

Македонија

Полициска акција: Запленета дрога во вредност од 800 илјади евра, приведен висок полициски службеник

Во голема полициска акција денеска е запленета дрога во вредност од 800 илјади евра, а приведен е и висок полициски службеник, информира министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски.

Акцијата се одвивала во соработка меѓу македонската полиција и Американската агенција за борба против наркотици – ДЕА.

Засега нема подетални информации.

GOLD
To Top