Новости

Македонија

Полицискиот час останува на сила до 1 јуни

Активните мерки за ограничување на движењето поради КОВИД-19 се продолжени. Полицискиот час останува на сила до 1-ви јуни.

На денешната 71-ва седница, на препорака на Комисијата за заразни болести, Владата донесе заклучок активните мерки за ограничување на движењето наместо до 18 мај, да продолжат со важност до 1 јуни 2021 година

Евротип
Евротип
To Top