Новости

Македонија

Попладне СДСМ ќе ги соопшти новите утврдени кандидати за градоначалници

Синоќа Извршниот одбор на СДСМ ги утврди кандидатите за градоначалници за претстојните локални избори. Од СДСМ соопштија дека утврдените кандидати како и другите одлуки од седницата на ИО ќе ги соопшти генералниот секретар и шеф на изборниот штаб Љупчо Николовски на прес конференција која ќе се одржи во седиштето на СДСМ со почеток во 16.30 часот.

Евротип
SNBROKER
To Top