Новости

Македонија

„Постирај и добиј“ – нова промоција на Евротип

Редовно се обложуваш, а љубител си и на интересна фотографија? Новата промоција на Евротип е токму за тебе!
Во периодот до вторник 09.02 на полноќ, направи фотографија на која ќе се фотографираш себеси со логото на Евротип, или пак ќе го фотографираш само логото на Евротип и истата нека биде објавена на Фејсбук со користење на хаштагот #EvroPost а Евротип ќе те награди со вредносен ваучер од 1.000 денари, како и Евротип подарок.
Се што треба да се направи при постирањето на сликата, освен користењето на хаштагот #EvroPost е објавата да биде јавна (public), а победник ќе биде оној чија фотографија ќе „собере“ најмногу допаѓања.
Телефонот или фотоапаратот во рака, посетете ја Вашата омилена обложувалница, обложете се или испијте го кафето со пријателите, а во исто време и добијте награда!
Право на учество имаат сите лица над 18 години, а победникот ќе биде објавен веднаш по крајот на крајниот рок, односно во среда на 10. февруари.

 

GOLD
To Top