Новости

Македонија

Почина Амди Бајрам

Поради проблеми со срцето, поранешниот пратеник во Собранието, Амди Бајрам починал во клиниката „Филип Втори“, пренесоа од неговата партија Сојуз на Ромите на Македонија. Имаше 64 години.

Бајрам поради здравствени проблеми, во последно време се повлече од политиката. Тој беше поранешен пратеник.

Беше специфичен по неговите изјави и говори во Парламентот и пред медиумите.

GOLD
To Top