Новости

Македонија

Престанува забраната за возила на патот Маврови Анови – Дебар

Престанува забраната за возила на патот Маврови Анови – Дебар која беше воведена поради изведување на асфалтерски работи, соопшти АМСМ.

Останува во важност поставената времена сигнализација. Работите на патот продолжуваат да се изведуваат од страна на Пелагонија АД Гостивар.

Евротип
SNBROKER
To Top