Новости

Македонија

Прес-конференција на Филипче во 13:30 часот

Министерот за здравствио Венко Филипче ќе одржи прес-конференција во 13:30 часот.

Инаку, според извори на порталот Фактор, денеска има 58 новозаразени.

Прес-конференцијата на Филипче може да ја следите на линкот:

GOLD
To Top