Новости

Македонија

Претседателот Иванов ќе се обрати до јавноста во 16.30 часот

Претседателот на Република Македонија, д-р Ѓорге Иванов, денеска – во 16:30 часот ќе се обрати до граѓаните на Република Македонија.

По понеделникот лидерот на СДСМ Зоран Заев на претседателот Иванов му однесе бараните 67 потписи.

GOLD
To Top