Новости

Македонија

Пристигна донацијата од Кина од 100.000 дози вакцини „Синофарм“

Денеска во поликлиниката „Јане Сандански” беше извршено примоопредавање на донација 100.000 дози вакцини од Армијата на Народна Република Кина за нашата земја во борбата против пандемијата.

Евротип
SNBROKER
To Top