Новости

Македонија

Секој вторник ќе има лет од Скопје до Санкт Петербург

Скопје се поврзува со рускиот град Санкт Петербург со директна авиолинија. 

Авиопревозник „Нордвинд ерлајнс“ ќе отвори нова авиолинија од Скопје за Санкт Петербург месецов. По авиолинијата Скопје-Москва, ова ќе биде втора редовна линија, а летовите за Санкт Петербург ќе стартуваат на 21 септември и ќе се реализираат еднаш неделно, секој вторник. Летот на оваа релација ќе трае 3 часа и 25 минути.

Евротип
Евротип
To Top