Новости

Македонија

Се укинува забраната за движење во шуми

Се укинува забраната за движење во шуми и шумски предели, одлучи Владата на вчерашната седница.

За заштита и за спречување пожари на отворено, ќе се спроведуваат засилени контроли од страна на МВР и Шумската полиција.

Забраната за движење во шумите и шумските предели стапи на сила на 3 август.

Евротип
Евротип
To Top