Новости

Македонија

СН Осигурителен Брокер на мото хуманитарен настан „Distinguished Gentleman’s Ride”

Низ улиците на Скопје утре ќе продефилираат голем број мотоцикли, управувани од господа и дами во официјална гардерoба како дел од хуманитарниот настан „Distinguished Gentleman’s Ride”.

СН Осигурителен брокер се приклучи кон поддршката на оваа голема хуманитарна иницијатива која континуирано ја подига свеста за здравјето и превенцијата на болестите.

На сите учесници им посакуваме возбудливо и безбедно возење!

СН Осигурителен Брокер – горд поддржувач на “The Distinguished Gentleman’s Ride”⭕️

#СнОсигурителенБрокер #TheDistinguishedGentlemansRide

Евротип
SNBROKER
To Top